Wellness & Spa Hotels

Vakantie Tips

Weet je nog niet precies waar je naar toe wilt gaan op vakantie? Bekijk dan hieronder onze suggesties voor een heerlijk vakantie. Wordt het een wellness hotel of huur je toch een vakantiehuis met sauna voor meer privacy? Heb je geen kinderen en wil je tijdens je vakantie niet door kinderen gestoord worden? Dan is een Aldults Only hotel echt iets voor jou!


Adults Only Hotels

Tijdens je hardverdiende vakantie wil je maximaal tot rust komen en liever niet gestoord worden door kinderen. Gelukkig zijn er hotels te boeken waar alleen maar volwassenen mogen komen. Waar gaat de vakantie naar toe? Wordt het Griekenland, Spanje of Turkije? Wedden dat je herboren terug komt van je vakantie in een Adults Only Hotel? Bezoek onze website: Adults Only Hotels!


Vakantiehuis met sauna

Een vakantiehuis met een privé sauna is natuurlijk fantastisch als je van wellness houdt. Hoe fijn is het als je je eigen sauna hebt zonder dat er andere mensen gebruik van maken? Sommige vakantiewoningen hebben zelfs een whirlpool en / of zwembad. Bekijk onze website Vakantiehuizen met privé Sauna!


Vakantie naar de Griekse Eilanden

Ben jij al een keer op vakantie geweest naar een Grieks eiland? De Griekse eilanden zoals Kreta, Kos en Rhodos worden steeds populairder als vakantiebestemming voor het hele gezin. De natuur en de stranden zijn er zeer fraai en natuurlijk is het fijne klimaat ook een groot pluspunt. Bekijk onze informatieve website over de Griekse eilanden!


5-sterren Hotels en Resorts

Jij bent natuurlijk een levensgenieter en vindt het fijn om lekker verwend te worden tijdens je vakantie. We hebben speciaal voor jou de mooiste en beste 5-sterren resorts voor je verzameld. Je treft de hotels onder andere in Nederland, Griekenland, Turkije, Dominicaanse Republiek en Spanje. De mooiste 5-sterren hotels!


Vakantiehuizen op de Waddeneilanden

Wist je dat je op de Waddeneilanden ook helemaal tot rust komt? De natuur is er zeer fraai, de stranden zijn er adembenemend mooi en je ademt er nog schone lucht in. Veel vakantiehuizen zijn luxe uitgerust en sommige villa's zijn zelfs uitgerust met een sauna en / of whirlpool. We hebben de mooiste vakantiehuizen voor je verzameld in Texel, Vlieland, Ameland, Terschelling en Schiermonnikoog. Vakantiehuizen Waddeneilanden.