Wellness & Spa Hotels

Reviews /reisverslagen

Als wij zelf een hotelovernachting boeken dan kiezen we eigenlijk altijd voor een wellnesshotel. Een hotel met wellnessfaciliteiten maakt je verblijf extra ontspannen, je bent er even helemaal uit. Onderstaand tref je onze ervaringen met hotels waar wij verbleven. We beschrijven niet alleen het hotel maar ook de omgeving waar het hotel ligt.

Recensie Van der Valk Spier

Recensie Van der Valk Spier

Het was herfst en de bossen kleurden prachtig! Daarom boekten we een arrangement bij Van der Valk in Spier, midden in de bossen van Drenthe. Het bleek een perfect startpunt voor leuke uitstapjes. We maakten er fantastische wandelingen, genoten van de rust en de natuur en bezochten Wildlands in Emmen. Lees onze review. (Drenthe - Spier)

Lees het verslag
Recensie Wellnesshotel Cervosa Oostenrijk

Recensie Wellnesshotel Cervosa

Als kind brachten we diverse vakanties door in Serfaus. Hoe zou het er nu zijn? We boekten het luxe 5-sterrenhotel Cervosa en reden naar Oostenrijk. Of dit voor herhaling vatbaar was? Je leest het in onze review. (Oostenrijk - Serfaus)

Lees het verslag
Recensie Hotel Pfösl Italië

Recensie Hotel Pfösl

Jaren geleden sliepen we ook in Hotel Pfösl. Sinds 2017 is het hotel echter uitgebreid met een groot wellnesscenter en zwembad. Voor ons een goede reden om weer terug te gaan naar dit hotel. Wil je weten wat we nu van dit hotel vonden? (Italië - Nova Ponente)

Lees het verslag
Van Der Valk Hotel Apeldoorn

Recensie Hotel Das Kronthaler Oostenrijk

Onderweg naar Italië maakten we een tussenstop in Oostenrijk. We hadden voor drie dagen een kamer met halfpension geboekt zodat we er ook konden wandelen. Hoe we in dit hotel werden ontvangen maakten we zelden eerder mee! Wil je weten hoe dit verliep? (Oostenrijk - Achenkirck)

Lees het verslag
Van Der Valk Hotel Apeldoorn

Recensie Hotel Van der Valk Apeldoorn

We verbleven één nacht in Hotel Van der Valk in Apeldoorn. Het hotel is nieuw en de kamers zijn super de luxe! We kozen voor een arrangement met diner. De appelmoes met het kersje is in dit hotel verleden tijd. Hebben wij dit gemist? (Nederland - Apeldoorn)

Lees het verslag
Recensie Hotel De Sterrenberg Otterlo

Recensie Hotel De Sterrenberg Otterlo

Om mijn verjaardag te vieren boekten we twee overnachtingen in Hotel De Sterrenberg. We kozen voor een diner met bijpassend wijnarrangement. Daarnaast bezochten we het wellnesscenter van het hotel. Hoe wij dit verblijf hebben ervaren? (Nederland - Otterlo)

Lees het verslag