Wellness & Spa Hotels

Reviews en reisverslagen wellness hotels

Als wij zelf een hotelovernachting boeken dan kiezen we eigenlijk altijd voor een wellness hotel. Een hotel met wellness faciliteiten maakt je verblijf extra ontspannen, je bent er even helemaal uit. Onderstaand tref je onze ervaringen met hotels waar wij verbleven. We beschrijven niet alleen het hotel maar ook de omgeving waar het hotel ligt.

Hotel De Abdij de Westerburcht

Recensie Fletcher Hotel de Buunderkamp

Onze beoordeling: 8.7

De winter was bijna voorbij, we wilden naar buiten om te wandelen en te genieten van de eerste zonnestralen! Fletcher Hotel de Buunderkamp ligt op de Veluwe en heeft ook een wellnesscenter, dit beloofde een ontspannen verblijf te worden. Wil je weten hoe het ons verging? (Nederland - Wolfheze)
Lees review

Hotel De Abdij de Westerburcht

Recensie Hotel De Abdij de Westerburcht

Onze beoordeling: 9.3

In de herfst bezochten we hotel De Abdij de Westerburcht in Westerbork. We wilden ontstpannen, onthaasten en waren toe aan wat quality-time. Lees onze review om te weten of dat lukte. (Nederland - Westerbork)
Lees review

Van der Valk Hotel Lelystad

Recensie Van der Valk Hotel Lelystad

Onze beoordeling: 8.9

Een splinternieuw Van der Valk hotel, dat belooft wat, toch? Zouden onze verwachtingen waargemaakt worden? Op een koude, zonnige dag in februari reden we naar Lelystad. Lees het in onze review. (Nederland - Lelystad)
Lees review

Golden Tulip Tjaarda

Recensie Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud

Onze beoordeling: 9.5

Het eerste dat ons opviel bij aankomst bij dit hotel was de prachtige omgeving. Dat beloofde wat! Het restaurant zou er goed zijn en het wellnesscentrum uitgebreid. Lees hier wat onze ervaringen waren. (Nederland - Oranjewoud)
Lees review

Westcord Hotel Schylge

Recensie Westcord Hotel Schylge

Onze beoordeling: 8.9

We boekten een fietsarrangement bij Hotel Schylge op Terschelling. Het hotel ligt direct aan zee en je hebt er uitzicht op de jachthaven. Wil je weten wat wij vonden van het hotel en van Terschelling? (Nederland - Terschelling)
Lees review

Van Der Valk Hotel Zwolle

Recensie Van der Valk Zwolle

Onze beoordeling: 9.0

Zwolle, een prachtige stad om te bezoeken tijdens een weekendje weg. Slechts één nachtje slapen in Hotel Zwolle voelde voor ons als een complete vakantie. Wil je weten hoe dat kwam? Lees dan onze review van dit hotel. (Nederland - Zwolle)
Lees review

Van Der Valk Hotel Apeldoorn

Recensie Hotel Van der Valk Apeldoorn

Onze beoordeling: 9.2

We verbleven één nacht in Hotel Van der Valk in Apeldoorn. Het hotel is nieuw en de kamers zijn super de luxe! We kozen voor een arrangement met diner. De appelmoes met het kersje is in dit hotel verleden tijd. Hebben wij dit gemist?(Nederland - Apeldoorn)
Lees review

Recensie Van der Valk Spier

Recensie Van der Valk Spier

Onze beoordeling: 8.9

Het was herfst en de bossen kleurden prachtig! Daarom boekten we een arrangement bij Van der Valk in Spier, midden in de bossen van Drenthe. Het bleek een perfect startpunt voor leuke uitstapjes. We maakten er fantastische wandelingen, genoten van de rust en de natuur en bezochten Wildlands in Emmen. (Drenthe - Spier). Lees review

Wellness hotel Cervosa Oostenrijk

Recensie Wellnesshotel Cervosa

Onze beoordeling: 9.3

Als kind brachten we diverse vakanties door in Serfaus. Hoe zou het er nu zijn? We boekten het luxe 5-sterrenhotel Cervosa en reden naar Oostenrijk. Of dit voor herhaling vatbaar was? Je leest het in onze review. (Oostenrijk - Serfaus) Lees review

Recensie Hotel Pfösl Italië

Recensie Hotel Pfösl

Onze beoordeling: 9.5

Jaren geleden sliepen we ook in Hotel Pfösl. Sinds 2017 is het hotel echter uitgebreid met een groot wellnesscenter en zwembad. Voor ons een goede reden om weer terug te gaan naar dit hotel. Wil je weten wat we nu van dit hotel vonden? (Italië - Nova Ponente) Lees review

Hotel Das Kronthaler

Recensie Hotel Das Kronthaler Oostenrijk

Onze beoordeling: 9.0

Onderweg naar Italië maakten we een tussenstop in Oostenrijk. We hadden voor drie dagen een kamer met halfpension geboekt zodat we er ook konden wandelen. Hoe we in dit hotel werden ontvangen maakten we zelden eerder mee! Wil je weten hoe dit verliep? (Oostenrijk - Achenkirck) Lees review

Recensie Hotel De Sterrenberg Otterlo

Recensie Hotel De Sterrenberg Otterlo

Onze beoordeling: 9.1

Om mijn verjaardag te vieren boekten we twee overnachtingen in Hotel De Sterrenberg. We kozen voor een diner met bijpassend wijnarrangement. Daarnaast bezochten we het wellnesscenter van het hotel. Hoe wij dit verblijf hebben ervaren? (Nederland - Otterlo) Lees review